Корпорацията ЕЙ И ЕС (www.aes.com) е световна енергийна компания, която е включена в списъка Fortune 500, предлагаща достъпна и устойчива енергия чрез разнообразно портфолио от дистрибуторски фирми и производствени съоръжения.

Откритата комуникация е жизненоважна за успеха на нашите ценности. Ако сте забелязали дейност, която не е в съответствие с нашите ценности, имате въпрос или притеснение, или сте забелязали съмнителни практики в компанията, бихме искали да знаем, за да ги подобрим незабавно. Търговските резултати никога не са по-важни от поведението, съобразено с нашите ценности.

Служителите на AES са насърчавани силно да използват Линията за помощ на AES, за да съобщават за съмнителни нарушения и ние поемаме ангажимент да отговорим на всички запитвания за съвет, и да разследваме всички сигнали за неподходящо поведение. Сигналите могат да бъдат подавани анонимно. Няма да предприемем репресивни мерки срещу някой, който е използвал Линията за помощ на AES, за да постави на вниманието ни даден въпрос.

Прочетете Често задавани въпроси за Линията за помощ на AES и научете повече за нашия Кодекс на поведение.

Линията за помощ на AES не е Служба за спешно реагиране като 911. Не използвайте тази интернет страница, за да докладвате събития, представляващи непосредствена заплаха за живота или имуществото.

Нашите ценности

Безопасността на първо място

Най-високи стандарти

Всички заедно

Ценностите на AES винаги са били част от нашите делови практики и задават общата рамка за нашите решения и действия във всичките ни предприятия по света.