Michelin-gruppens etiske linje

En meddelelse til medarbejdere hos Michelin, forretningspartnere eller eksterne organisationer/offentligheden om, hvordan man bruger dette rapporteringswebsted:

Michelins fortsatte succes er afhængig af, at medarbejderne driver forretning med integritet og under fuld overensstemmelse med forskrifter, lovgivning og virksomhedens driftspolitikker og procedurer. Etisk og kompatibel forretningsadfærd, der afspejler vores forretningsværdier, er vigtigt for medarbejdere, kunder, aktionærer og for forretningen generelt. Michelin er afhængig af dig for at beskytte organisationens omdømme og beskytte den mod økonomisk og juridisk skade.

Dette websted giver dig mulighed for, som medarbejder hos Michelin; forretningspartner eller ekstern organisation/person, at rapportere bekymringer på en fortrolig måde. Rapporter kan udarbejdes enten ved at identificere dig selv, eller du kan vælge at forblive anonym. Dette rapporteringsprogram kan bruges til rapportering om forskellige etiske, integritets- og overholdelsesmæssige problemer. Tak for at du tog dig tid til at fortælle om din bekymring. Din vilje til at komme frem er vigtig for vores evne til at sikre etisk adfærd i alle vores aktiviteter.

Når du har afsluttet din rapport, får du tildelt en unik kode kaldet en "rapportnøgle." Skriv din rapportnøgle og adgangskode ned, og opbevar dem et sikkert sted. Efter 5-6 arbejdsdage, skal du bruge rapportnøglen og adgangskoden til at kontrollere din rapport for feedback eller spørgsmål.

Vi skal minde dig om, at de oplysninger, der kommunikeres som en del af denne etiske linje, skal forblive faktuelle og have en direkte tilknytning til alarmeringens emne. Michelin har forpligtet sig på at beskytte dine personlige oplysninger og påtage sig en klar og gennemsigtig tilgang til de oplysninger, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem. For mere information kan du læse vores Regler for beskyttelse af personlige oplysninger, der er tilgængelige herover.

ADVARSEL! Denne webside er hostet på EthicsPoints’ sikre servere og er ikke en del af Michelin-webstedet eller intranettet.