Got a Concern?

Vores firmas værdier og professionelle standarder er kernen i alt, hvad vi gør. Vi er forpligtet til at drive virksomhed med integritet og opretholde det højeste niveau af etiske standarder, for os selv, vores kolleger og vores samfund.

Åben, ærlig kommunikation er en forventning i vores virksomhed, ikke en undtagelse. Hvis du er bekymret for en potentiel forseelse eller overtrædelse af love, politikker, værdier eller professionel adfærd, kan du fortælle din bekymring til virksomhedens ledere eller ledelse. Der kan dog være tidspunkter, hvor du foretrækker at bruge en alternativ kanal. I disse situationer er Got a Concern? tilgængelig.

Got a Concern? er tilgængelig for alle i arbejdsrelateret sammenhæng, herunder kolleger, kunder, rådgivere, tidligere kolleger, ansøgere, tjenesteudbydere og andre tredjeparter. Du kan fortælle om en bekymring mundtligt via telefon eller skriftligt via webformularen.

Indberetninger sendt via Got a Concern? modtages af NAVEX, en uafhængig part, og håndteres så fortroligt som muligt. NAVEX undersøger ikke sagerne. De sender eventuelle bekymringer og spørgsmål direkte til McKinsey, så vi kan tage de nødvendige skridt.

Selvom vi opfordrer dig til at identificere dig selv, når du indberetter en bekymring, er det dog muligt, at sende en anonym indberetning. Men hvis du lader os vide, hvem du er, og hvordan vi kan få fat i dig, kan vi måske gøre et bedre stykke arbejde med at undersøge din bekymring. I nogle lande kan gældende lovgivning forbyde anonym indberetning eller kun tillade indberetning om bestemte kategorier af overtrædelser. Vi kan være nødt til at håndtere din indberetning i overensstemmelse hermed.

Hvis du laver en indberetning, kan du følge op på status for denne ved hjælp af din indberetningsnøgle og dit kodeord.

Du skal føle dig tryg ved at rejse bekymringer. Vi forbyder repressalier mod enhver, der søger rådgivning, fortæller om en bekymring eller deltager i en undersøgelse. Hvis du føler, at du har været udsat for repressalier, kan du bruge Got a Concern? eller, hvis du er en McKinsey-kollega, kan du drøfte dette med en leder eller en HR-ansvarlig.

Bemærk venligst:

Når det er os påkrævet ved lov, vil vi straks underrette alle personer, der er genstande for en indberetning foretaget via Got a Concern? , medmindre meddelelsen skal forsinkes for at sikre integriteten af en undersøgelse og bevarelsen af relevante oplysninger. Hvor vi kender din identitet, vil vi bestræbe os på ikke at videregive den, medmindre det er nødvendigt eller juridisk påkrævet.

De oplysninger, du giver, kan resultere i beslutninger, der påvirker medarbejdere hos McKinsey og andre tredjeparter, der er involveret i den relevante hændelse. Vi beder dig derfor kun videregive oplysninger, du har rimelig grund til at tro, er korrekte. Hvis du med vilje giver unøjagtige eller vildledende oplysninger, kan det resultere i disciplinære foranstaltninger eller juridiske konsekvenser.