Huomaa: tähän käytettiin konekäännöstä. Pahoittelut mahdollisista käännösvirheistä tässä asiakirjassa.

Carrier's Speak Up -ohjelma

Viesti David Gitlin

Lue eettiset säännöt ja käytä sitä viitetyökaluna, kun kohtaat eettisen ongelman.

Ja jos näet jotain, sano jotain. Puhuminen voi olla vaikeaa, mutta se on elintärkeää. Siksi tarjoamme useita "Speak Up -kanavia", jotta tämä olisi mahdollisimman helppoa. Ja haluan tehdä selväksi: kun puhut, olet sitoutunut siihen, ettemme siedä kostotoimia.

vahvistaa sitoutumisemme ydinarvoihimme, jotka toimivat oppaana ja muistutuksena tehdä aina oikein. Se on Carrier Way.

David Gitlin

Chairman & CEO, Carrier

Sitoumuksemme

Varoitus: Älä sisällytä lähetykseesi mitään teknisiä tietoja, joita jonkin maan vientivalvontasäädökset saattavat säädellä.

Tämä verkkosivusto tarjoaa mekanismin, jonka avulla työntekijät ja muut voivat ilmoittaa luottamuksellisesti huolenaiheita, jotka koskevat väitettyjä etiikan tai sääntöjenmukaisuuden rikkomuksia (lukuun ottamatta niitä, joihin sovelletaan työehtosopimusta tai joita sovellettava laki rajoittaa). Luvaton käyttö on kielletty.

Huomaa: Jos haluat herättää kysymyksiä tai huolenaiheita yrityksen kirjanpidosta, sisäisestä kirjanpidon valvonnasta tai tilintarkastuksesta, rastita asianmukainen ruutu, kun lähetät tiedustelusi. Kaikki tällaiset tiedustelut lähetetään Carrierin maailmanlaajuiseen vaatimusten noudattamista valvovaan toimistoon.

Kaikki tämän työkalun kautta lähetetty viestintä on luottamuksellista ja käsitellään sisäisesti. Saat luottamuksellisen vastauksen. Vaikka kehotamme sinua antamaan meille nimesi ja yhteystietosi, koska tämä helpottaa ongelmasi tarkempaa tarkastelua, voit kuitenkin halutessasi pysyä anonyyminä.

Tälle verkkosivustolle syötetyt tiedot on suojattu Carrierin tietoturvakäytäntöjen mukaisesti, ja arvioijat on rajattu tarpeen mukaan.

Kun työntekijät, urakoitsijat ja kumppanit havaitsevat tai epäilevät jotain, joka on ristiriidassa Eettisiä sääntöjä tai käytäntöjämme, kehotamme heitä puhumaan ääneen ja ilmoittamaan siitä halutessaan jopa nimettömästi . Carrier on sitoutunut turvalliseen raportointiympäristöön.

huomautus: Ranskan lain mukaan anonyymi ilmoittaminen rajoittuu (a) kirjanpito-, rahoitus-, pankki- ja tilintarkastusasioihin; b) lahjonta ja korruptio; c) kilpailunvastaiset asiat; d) häirintä ja syrjintä; e) työterveys, hygienia ja turvallisuus; f) ympäristönsuojelu; ja g) edellä oleviin kohtiin a), b), c), d), e) ja f) liittyvät sisäiset prosessit ja valvonta. Lisätietoja ohjelmasta Ranskassa on osoitteessa napsauta tätä .

Ei kostotoimia: Operaattorilla ei ole nollatoleranssia minkäänlaista kostoa kohtaan. Jokainen, joka ryhtyy kostotoimiin vilpittömässä mielessä ilmoittaneita kohtaan, joutuu kurinpidollisiin toimiin mahdolliseen irtisanomiseen asti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä puheohjelmista