Δίκτυο Speak Up Line

Η δέσμευσή μας για ακεραιότητα εξαρτάται από ΟΛΟΥΣ μας. Κάνοντας το σωστό κατά την εργασία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα ακεραιότητας που διατηρεί και αναπτύσσει τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.
Αναφέρετε ένα
ζήτημα
Μεταγενέστερη
Παρακολούθηση
Αναφέρετε ζήτημα για
Προμηθευτές/Παρόχους
Συχνές
Ερω-
τήσεις
Για συνεργάτες στις ΗΠΑ: ethics@aholddelhaizeusa.com
Για συνεργάτες στην Ευρώπη και την Ινδονησία: ethics@aholddelhaize.com
Για ό,τι χρειαστείτε
Ρωτήστε την
Ομάδα Συμμόρφωσης

Καλωσήρθατε στο Δίκτυο Speak Up Line

Έχουμε δεσμευτεί να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες λαμβάνοντας υπεύθυνες δεοντολογικές αποφάσεις που προστατεύουν τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες, τους πελάτες, και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η ακεραιότητα είναι θεμελιώδης για τη δέσμευσή μας να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες «κάνοντας το σωστό».

Οι συνεργάτες όλων των εταιρειών του Ομίλου της Ahold Delhaize θα πρέπει να εφαρμόζουν κοινές αξίες και πρότυπα προκειμένου να υποστηρίξουν αυτήν τη δέσμευση και να προωθήσουν ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο θα αναγνωρίζει ότι η ακεραιότητα είναι το θεμέλιο για το ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναφέρετε κάποιο περιστατικό ή κάτι που σας προβληματίζει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τοπική δωρεάν γραμμή αναφορών, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα για να υποβάλετε μια αναφορά.

Όταν υποβάλλετε μια αναφορά, σας συστήνουμε να δώσετε τα στοιχεία σας, αλλά μπορείτε και να διατηρήσετε την ανωνυμία σας. Όλες οι αναφορές παραβιάσεων του Κώδικα Δεοντολογίας θα ερευνώνται διεξοδικά.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξετε για να υποβάλετε την αναφορά σας, το σημαντικό είναι να μιλήσετε και να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, έτσι ώστε να μπορεί να εντοπιστεί άμεσα το πρόβλημα και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Διαβάστε τον Κώδικα Δεοντολογίας