Εγείρετε ένα Ζήτημα

Αναφέρετε ένα Ζήτημα Online:

Αναφέρετε ένα ζήτημα μέσω τηλεφώνου:

Συχνές Ερωτήσεις

Τι συμβαίνει όταν κάνω μια αναφορά;
Οι αναφορές εισέρχονται αμέσως στο ασφαλές σύστημα τρίτου μέρους NAVEX ώστε να εξασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα. Στο NAVEX οι αναφορές αυτές είναι διαθέσιμες μόνο σε συγκεκριμένα άτομα που είναι υπεύθυνα για την εξέταση και τη διευθέτηση της εκάστοτε αναφοράς. Καθένας από αυτούς του δέκτες των αναφορών είναι εκπαιδευμένος ώστε να διατηρεί την εμπιστευτικότητα τους και δεσμεύεται να εξασφαλίζει ότι δεν θα κοινοποιηθούν ακούσια στα εμπλεκόμενα μέρη, στους εταίρους ή στους υφισταμένους τους.
Μετά την αναφορά ενός ζητήματος μέσω του Δικτύου Speak Up Line, θα σας αποδοθεί ένα ID της αναφοράς και ένας κωδικός πρόσβασης. Όταν συντάσσεστε μια αναφορά, θα κληθείτε να συνδεθείτε ή να επανέλθετε μέσα σε διάστημα τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών ώστε να παράσχετε τυχόν επιπλέον στοιχεία που μπορεί να χρειάζονται στην πορεία της διαδικασίας. Σε αυτό το ασφαλές περιβάλλον, μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες εφόσον σας ζητηθεί και να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της εξέτασης των αναφορών. Οι αναφορές σχετικά με ανήθικες ή παράνομες συμπεριφορές θα διερευνώνται κατάλληλα. Σε περίπτωση παραβίασης του Κώδικα Δεοντολογίας ή του νόμου, θα λαμβάνονται τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα από την επιχείρηση.
Τι είδους καταστάσεις ή ζητήματα θα πρέπει να αναφέρω;
Το Δίκτυο Speak Up Line σάς παρέχει τη δυνατότητα να αναφέρετε οποιαδήποτε παραβίαση του Κώδικα Δεοντολογίας, οποιαδήποτε άλλης εσωτερικής πολιτικής που διέπει τις εταιρείες του Ομίλου Ahold Delhaize ή τυχόν εξωτερικών νομικών απαιτήσεων. Εάν εντοπίσετε κάποιο παράπτωμα ή λάβετε γνώση μιας κατάστασης στο πλαίσιο της οποία προκύπτει κάποια παραβίαση του Κώδικα Δεοντολογίας, οποιασδήποτε άλλης εσωτερικής πολιτικής που διέπει τις εταιρείες του Ομίλου Ahold Delhaize ή τυχόν εξωτερικών νομικών απαιτήσεων, έχετε την υποχρέωση να αναφέρετε το θέμα. Είναι προτιμότερο να κάνετε την αναφορά σας στο Speak Up όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε το ζήτημα να διευθετηθεί έγκαιρα προτού κλιμακωθεί.

Περισσότερες Συχνές Ερωτήσεις

Διαβάστε τον Κώδικα Δεοντολογίας