Hogyan tehetünk bejelentést?

Miután kitöltötte a bejelentést, egy „bejelentéskulcs” elnevezésű egyedi kódot fog kapni. Jegyezze le a bejelentéskulcsot és a jelszót, és tárolja ezeket biztonságos helyen. 5-6 munkanap után bejelentéskulcsa és a jelszó segítségével ellenőrizze, érkezett-e visszajelzés vagy kérdés a bejelentésére.

Elkötelezettségünk

A Ricoh a felelősség és feddhetetlenség értékeit szigorúan tiszteletben tartó szervezet. Írásba foglalt szabályzataink a legszigorúbb etikai normáknak megfelelő általános üzleti magatartási irányelveket fogalmaznak meg.

A Ricoh elkötelezett az olyan környezet kialakítása iránt, amelyben a nyílt, becsületes kommunikáció az elvárás, nem pedig a kivétel. Azt szeretnénk, hogy bizalommal forduljon feletteséhez vagy a vezetőkhöz olyan esetekben, amikor a szabályzatok vagy normák megsértését vélelmezi.

Olyan helyzetben, amikor inkább névtelen, bizalmas bejelentést tenne, bátran használja ezt a portált vagy a forródrótot, amelyeket a vállalattól független külső fél, az EthicsPoint üzemeltet. Nyugodtan tegyen bejelentést bármilyen jóhiszemű aggályról vagy gyanúról, amely általános, operatív, illetve pénzügyi természetű vélt rendellenességre vonatkozik.

Ha szeretné, az Ön által megadott információkat az EthicsPoint teljesen bizalmas módon és névtelenül juttatja el hozzánk. Garantáljuk Önnek, hogy észrevételei kellő figyelmet kapnak.

Bővebb információért lásd az EthicsPoint Gyakori kérdések oldalát.