Bejelentés nyomon követéseEtikai és üzleti magatartási kódexGyakori kérdések

Hogyan tehet bejelentést?

Miután kitöltötte a bejelentést, egy „bejelentéskulcs” elnevezésű egyedi kódot fog kapni. Jegyezze le a bejelentéskulcsot és a jelszót, és tárolja őket biztonságos helyen. 5-6 munkanap elteltével bejelentéskulcsa és a jelszó segítségével ellenőrizze, érkezett-e visszajelzés vagy kérdés a bejelentésére.

Kötelezettségvállalásunk

A Joyson Safety Systems a felelősség és feddhetetlenség értékeit szigorúan tiszteletben tartó szervezet. Etikai és üzleti magatartási kódexünk a legszigorúbb etikai normáknak megfelelő általános üzleti magatartási irányelveket fogalmaz meg.

A Joyson Safety Systems elkötelezett egy olyan környezet iránt, amelyben a nyílt, becsületes kommunikáció az elvárás, nem a kivétel. Azt szeretnénk, hogy bizalommal forduljon feletteséhez vagy a vezetőkhöz olyan esetben, amikor a irányelvek, normák vagy jogszabályok megsértését vélelmezi.

Olyan helyzetben, amikor inkább névtelen, bizalmas bejelentést tenne, bátran használja ezt a forródrótot, amelyet a vállalattól független külső fél, az EthicsPoint üzemeltet. Bátran tegyen bejelentést az Etikai és üzleti magatartási kódexben foglalt jogsértésekkel kapcsolatban, valamint a vállalati irányelvek, normák vagy jogszabályok vélt megsértéséről. Ha szeretné, az Ön által megadott információt az EthicsPoint teljesen bizalmas módon és névtelenül juttatja el hozzánk. Garantáljuk Önnek, hogy észrevételei kellő figyelmet kapnak.

Bővebb információért lásd az EthicsPoint GYIK menüpontját