Hulplijn voor Gedragscode en Zakelijke gedragscode

Bij Donaldson zijn wij ervan overtuigd dat integriteit in de omgang met onze klanten, werknemers, aandeelhouders, overheidsinstanties, leveranciers, buren en het publiek van oudsher de sleutel tot ons succes is. Wij zetten ons in om ethische schendingen en conflicten te voorkomen en eventuele schendingen te corrigeren. Indien u zich zorgen maakt over het gedrag van een medewerker van Donaldson of iemand die Donaldson vertegenwoordigt, willen wij dat weten.

Hoewel wij interne controles en procedures hebben waarvan wij menen dat zij ongepast gedrag zullen ontmoedigen en voorkomen, is er een eenvoudige manier om feitelijke of vermoede activiteiten te melden die mogelijk ongepast gedrag of schendingen van onze gedragscode inhouden. Onze hulplijn Zakelijk gedrag wordt beheerd door EthicsPoint, een veilige en onafhankelijke meldingsbron, die te allen tijde vertrouwelijkheid en toegang via telefoon of internet garandeert.

Werknemers van Donaldson worden aangemoedigd hun zorgen te bespreken met hun leidinggevende, een medewerker van Human Resources of de juridische afdeling. Werknemers van Donaldson zijn verplicht om bekende of vermoede schendingen onmiddellijk te melden. Medewerkers die te goeder trouw misstanden aan het management melden, zullen niet worden blootgesteld aan represailles of andere straffen.

!
Meld een zorg - webformulier
Meld een zorg - spreek met een operator
?
Stel een vraag
Opvolging