EEN MELDING DOEN

TELEFONISCH EEN MELDING DOEN


TOEWIJDING VAN GRUMA

Deze meldingsprocedure is ontworpen om zo goed mogelijk te garanderen dat werknemers van Gruma de mogelijkheid hebben om vertrouwelijk en anoniem meldingen te doen via procedures van EthicsPoint.

Wij stellen uw ondersteuning en medewerking bij het hooghouden van de ethische normen van GRUMA op prijs.

Hartelijk dank voor uw hulp!


ONZE GEDRAGSCODE

GRUMA en zijn dochterondernemingen zetten zich ervoor in om de meest efficiƫnte productie- en marketingservice met onovertroffen klantenservice te bieden, in combinatie met een veilige en productieve werkplek voor onze werknemers.

Onze code omvat:

  • Integriteit
  • Eerlijkheid
  • Loyaliteit
  • Vertrouwen
  • Respect

GRUMA waardeert uw inbreng. Daarom hebben we EthicsPoint uitgekozen om ons een anonieme en vertrouwelijke manier te bieden om te luisteren naar uw suggesties, bezorgdheden of meldingen van wangedrag.

Neem de tijd om het ethiekbeleid van ons bedrijf door te nemen. Als een bepaalde vorm van wangedrag voor u nog onduidelijk is of als u een vraag hebt, verzoeken wij u uw bezorgdheid te melden. De door u verstrekte informatie wordt ons volledig vertrouwelijk en anoniem toegestuurd door EthicsPoint.

De keuze om anoniem te blijven is volledig aan u

Zorg ervoor dat u geen informatie verschaft die u zou kunnen identificeren.

EthicsPoint en zijn klantbedrijven nemen meldingen die via deze website worden gedaan uiterst serieus. Doe uw melding zo nauwkeurig en waarheidsgetrouw als mogelijk. Gebruik geen verkeerde of misleidende informatie in uw melding. Tenzij dit door de wet wordt vereist, behouden onze klanten zich het recht voor om wel of niet te handelen naar aanleiding van enige gemelde informatie. Bovendien zijn ze niet verplicht om openbaar te maken welke handelingen zijn ondernomen naar aanleiding van enige gemelde informatie.

EthicsPoint is een volledig vertrouwelijke en anonieme meldingsoplossing en wij zetten ons ervoor in om uw anonimiteit te beschermen. We beschikken over een systeem (octrooi aangevraagd) dat gebruikmaakt van de nieuwste versleutelingstechnologie om de meldingen te beschermen die via onze systeem worden ontvangen. Om een veilig, beveiligd en anoniem platform te kunnen garanderen, verplichten we onze klanten en elk bedrijf dat een EthicsPoint-melding ontvangt, om een overeenkomst te ondertekenen om meldingen vertrouwelijk te behandelen. EthicsPoint en zijn klanten zullen op geen enkele manier proberen uw identiteit te achterhalen zonder uw toestemming, tenzij een rechtbank dit vereist.