Speak Up-portal

NIKE, Inc. is groot voorstander van – en pleit voor – een cultuur waar alle werknemers zich gerespecteerd en betrokken voelen. We zijn het sterkst wanneer ieders stem wordt gehoord en we allen streven naar een gedeelde toekomst waarbij onze waarden worden nageleefd en er sprake is van verbondenheid. We stimuleren alle werknemers om zich uit te spreken wanneer zij iets ervaren dat in strijd is met de waarden en beleidsregels van NIKE.

NIKE tolereert geen represailles jegens werknemers die te goeder trouw een vermeende schending van wetgeving of beleid melden, of deelnemen aan onderzoek van een gemelde zorg.

Via deze site kunt u daadwerkelijk of vermeend wangedrag of zorgen in verband met de Ethische code van NIKE melden; inclusief maar niet beperkt tot intimidatie, represailles, discriminatie, belangenconflicten, corruptie, boekhouding, financiële rapportage, fraude, diefstal, misbruik van kortingen en gratis producten, gezondheid, veiligheid, privacy en informatiebescherming. U kunt via deze site een eerdere melding opvolgen of vragen stellen over de Ethische code van NIKE en gerelateerd beleid.

NIKE heeft een extern bedrijf in de arm genomen om meldingen via deze site te verwerken. NAVEX verzamelt meldingen en stuurt deze via de juiste kanalen door naar NIKE (juridische afdeling, HR-afdeling of de afdeling Werknemersbetrekkingen). Als u ervoor kiest anoniem te blijven, worden geen identificerende gegevens met de melding doorgegeven aan NIKE (met uitzondering van Spanje en Portugal waar specifieke wettelijke vereisten van toepassing zijn).

Gebruik dit kanaal niet voor het melden van noodgevallen. Neem in geval van nood direct contact op met de plaatselijke instanties.

Een kwestie melden

Hier doet u een melding; u kunt uw naam opgeven of anoniem blijven.

Hier beginnen

Een vraag stellen

Als u vragen hebt over het melden van een zorg of over de Ethische code en gerelateerd beleid van NIKE, kunt u contact met ons opnemen.

Hier beginnen

Opvolgen

Klik hier om een melding die u hebt gedaan of vraag die u hebt gesteld, op te volgen.

Hier beginnen