ATENŢIE! Această pagină web e găzduită în siguranţă pe serverele EthicsPoint şi nu face parte din situl web sau intranet-ul firmei Autoliv.

Linia de asistență Autoliv

Făcând parte din compania unitară Autoliv, cultura noastră etică este demonstrată prin angajamentul nostru de a susține valorile noastre, de a respecta legea și de a crea o cultură în care toți angajații acționează cu cel mai ridicat nivel de etică și integritate, în care încălcările responsabilităților etice nu sunt permise și în care angajații sunt încurajați să vorbească deschis. În cadrul Autoliv („compania noastră” sau „compania”), punem în aplicare valorile noastre în fiecare zi - deoarece modul în care ne desfășurăm operațiunile comerciale este foarte important pentru o companie a cărei activitate salvează vieți. Ne-am luat un angajament integral față de menținerea și dezvoltarea viitoare a culturii noastre puternice privind conduita etică.

Modul în care ne desfășurăm activitatea este la fel de important ca și activitatea pe care o desfășurăm.

Dacă nu pare, nu sună sau nu arată bine, probabil că nu este un lucru bun. Pe cine puteți întreba? Unde puteți merge? Ce puteți face? Sunt mai multe moduri în care puteți obține răspunsuri. Angajații Autoliv trebuie să consulte Standardele de conduită și de etică în afaceri pentru îndrumări sau să vorbească cu un membru al managementului, un reprezentant de resurse umane, de la departamentul juridic sau un ofițer de conformitate corporativă pentru îndrumări cu privire la orice probleme întâmpinate la locul de muncă. Ca opțiune confidențială, vă încurajăm să folosiți Linia de asistență Autoliv, găzduită de un furnizor terț, EthicsPoint. Vă încurajăm să înaintați rapoarte legate de încălcările specificate în Codul de conduită, precum și să solicitați îndrumări în ceea ce privește politicile și procedura și să furnizați sugestii și relatări pozitive.

Informațiile furnizate ne vor fi transmise prin EthicsPoint într-un mod pe deplin confidențial și anonim (dacă este cazul), dacă optați astfel. Avem garanția că ceea ce aveți de spus va fi auzit.

Consultați Întrebările frecvente despre EthicsPoint pentru informații suplimentare.

Scrisoare transmisă de Mikael Bratt Președinte și Director General Executiv

Mikael Bratt Președinte și Director General Executiv

La Autoliv, activitatea noastră constă în salvarea de vieți omenești. Autoliv s-a dezvoltat devenind liderul mondial în domeniul siguranței auto. Succesul nostru se bazează pe pasiunea de a salva vieți și inovarea continuă a noilor tehnologii. Prin urmare, modul în care ne desfășurăm activitățile de zi cu zi contează. Este esențial ca fiecare dintre noi să acționeze etic, să dea dovadă de respect și de integritate.

La Autoliv am creat o cultură cu valori clare, care ne ajută să cunoaștem opțiunile corecte, pentru a ieși din situațiile dificile. Dacă suspectați că ceva ce ați observat sau despre care ați auzit este în contradicție cu Codul Autoliv, vă rugăm să semnalați acest lucru altor persoane din cadrul Autoliv, ca de exemplu, superiorului dumneavoastră ierarhic sau reprezentantului departamentului de Resurse Umane, Juridic sau de Conformitate. Linia de asistență Autoliv este un instrument valoros, care poate fi utilizat pentru a raporta o preocupare legată de o încălcare a Codului nostru de conduită sau a legii. Repercusiunile pentru rapoartele înaintate cu bună credință sunt interzise.

Deşi munca noastră este importantă, la fel de mult contează şi modul în care ne desfăşurăm activităţile de zi cu zi. Desfășurarea activității într-un mod etic și legal reprezintă așteptările pe care le avem de la fiecare dintre noi. „Totul începe de la mine.”

EthicsPoint Nu Este Un Serviciu 911 Sau De Urgenţă.
Nu folosiţi acest site pentru a raporta evenimente care reprezintă o ameninţare imediată pentru viaţă sau proprietăţi. Rapoartele transmise prin acest serviciu s-ar putea să nu primească răspuns imediat. Dacă aveţi nevoie de ajutor de urgenţă, rugăm contactaţi autorităţile dv. locale.

Pentru a înainta un raport

După ce înaintați un raport, vi se va aloca un cod unic denumit „cheie de raportare”. Notați-vă cheia de raportare și parola și păstrați-le într-un loc sigur. După 5-6 zile lucrătoare, folosiți cheia de raportare și parola pentru a verifica raportul dumneavoastră în ceea ce privește feedbackul sau întrebările.