Aveți o preocupare?

Valorile și standardele profesionale ale firmei noastre stau la baza a tot ceea ce întreprindem. Noi ne angajăm să ne desfășurăm activitatea cu integritate și să respectăm cel mai înalt nivel de standarde etice, pentru noi înșine, colegii noștri și comunitățile noastre.

Comunicarea deschisă și onestă reprezintă o așteptare în cadrul firmei noastre, nu o excepție. Dacă aveți o îngrijorare despre potențiale abateri sau încălcări ale legilor, ale politicilor, ale valorilor sau ale conduitei profesionale, vă puteți semnala îngrijorarea managerilor sau conducerii firmei. Cu toate acestea, pot exista momente în care ați prefera să utilizați un canal alternativ. În aceste situații, este disponibilă opțiunea Aveți o preocupare? .

Opțiunea Aveți o preocupare? este disponibilă pentru oricine în contextul profesional, inclusiv pentru colegi, clienți, consilieri, foști colegi, solicitanți, furnizori de servicii și alte terțe părți. Puteți semnala o preocupare verbal prin telefon sau în scris prin formularul web.

Rapoartele semnalate prin intermediul opțiunii Aveți o preocupare? sunt primite de NAVEX, o parte independentă, și tratate cât mai confidențial posibil. Reprezentanții NAVEX nu vor investiga cazurile; mai degrabă vor transmite preocupările sau întrebările direct către McKinsey, astfel încât să putem întreprinde demersurile necesare.

Deși vă încurajăm să vă identificați atunci când semnalați o preocupare, este posibil să puteți face un raport anonim. Cu toate acestea, este posibil să putem investiga mai bine preocuparea dvs. dacă ne spuneți cine sunteți și cum să vă contactăm. În unele țări, legislația aplicabilă poate interzice raportarea anonimă sau poate permite raportarea unei categorii definite de încălcări. Poate fi necesar să gestionăm raportul dvs. în consecință.

Dacă faceți un raport, puteți urmări starea acestuia utilizând codul raportului și parola.

Ar trebui să vă simțiți confortabil să semnalați îngrijorări. Interzicem represaliile împotriva oricărei persoane care solicită consiliere, semnalează o preocupare sau participă la o investigație. În cazul în care considerați că ați fost supus represaliilor, puteți utiliza opțiunea Aveți o preocupare? sau, dacă sunteți coleg în cadrul McKinsey, puteți semnala acest aspect cu un manager sau un reprezentant al funcției de resurse umane.

Rețineți:

Când ni se impune la nivel legal, vom notifica imediat orice persoană care face subiectul unui raport efectuat prin opțiunea Aveți o preocupare , cu excepția situației în care notificarea trebuie să fie amânată pentru a asigura integritatea unei investigații și păstrarea informațiilor relevante. În cazul în care vă cunoaștem identitatea, vom căuta să nu le divulgăm decât dacă este necesar sau obligatoriu din punct de vedere legal.

Informația furnizată de dumneavoastră ar putea conduce la decizii care ar putea afecta angajații McKinsey sau alte părți terțe implicate în incidentul respectiv. Vă rugăm să furnizați numai informațiile despre care aveți motive rezonabile să le considerați corecte. Dacă furnizați în mod intenționat informații inexacte sau înșelătoare, acest lucru ar putea duce la acțiuni disciplinare sau la consecințe juridice.