Bir Rapor Bildirmek için

Telefon ile Bir Bildirimde Bulunmak için


GRUMA TAAHHÜTÜ

Bu raporlama prosedürü Gruma çalışanlarının mümkün olduğu kadar EthicsPoint prosedürleri sayesinde gizli ve anonim rapor yapma imkanını sağlamak için tasarlanmıştır.

GRUMA'i baştan aşağıya etik değerlere sahip bir şirket olarak korumada desteğiniz ve işbirliğinize minnet duyuyoruz.

Yardımınız için teşekkür ederiz!


Davranış Tüzüğümüz

GRUMA ve iştirakleri benzersiz müşteri hizmeti ve çalışanlarımız için güvenli ve verimli çalışma yeri ile en etkili imalat ve pazarlama hizmetini sağlamaya odaklı.

Prensiplerimiz aşağıdakilerden oluşmaktadır:

  • Bütünlük
  • Dürüstlük
  • Sadakat
  • Güven
  • Saygı

GRUMA tavsiyelerinize değer veriyor. Önerilerinizi, endişelerinizi ve hatalı davranış raporlarınızı aktarabilmeniz için bize anonim ve gizli bir metod sağlayan EthicsPoint’u seçtik.

Lütfen şirket politikamızı incelemek için zaman ayırın. Hatalı bir davranış durumuyla ilgili yeterince kendinizi ifade edemediğinizi düşünüyorsanız veya bir sorunuz olursa lütfen sorununuzu bize bildirin. Girdiğiniz bilgiler EthicsPoint üzerinden tamamen gizli ve imzasız olarak tarafımıza ulaştırılacaktır.

Gizliliğinizi korumak tamamen size bağlı

Lütfen sizi herhangi bir şekilde tanımlayacak bilgi vermeyin.

EthicsPoint ve müşteri şirketleri bu site vasıtasıyla yazılan raporları ciddiye alıyor. Lütfen raporunuzun mümkün olduğu kadar doğru ve dürüst olmasını sağlayın. Kasıtlı bir şekilde yanlış veya yanıltıcı bilgiler eklemeyin. Yasalar aksini gerektirmediği müddetçe, müşterilerimiz aktarılan bilgilerle ilgili dava açma veya açmama hakkına sahipler. Aynı zamanda, aktarılan bilgiler uyarınca hiçbir eylemi açıklamak zorunda değiller.

EthicsPoint tamemen gizli ve anonim rapor çözümüdür ve gizliliğinizi korumakla sorumluyuz. Sistemimiz aracılığıyla gelen raporları korumak için en son çıkan şifreleme teknolojisini kullanan ve patent başvurusu yapılmış bir sisteme sahibiz. Güvenli, emniyetli ve anonim bir forum sağlamak için EthicsPoint raporu alan müşterilerimizden veya herhangi şirketten raporları gizli bir şekilde okumaları için sözleşme imzalattırıyoruz. İzniniz olmadan ne EthicsPoint ne de müşterileri kimliğinizi öğrenmek için herhangi bir girişimde bulunamaz.