ПОДАТИ ДОПОВІДЬ

ТЕЛЕФОНОМ


ПЕРЕКОНАННЯ GRUMA

Цей засіб надання доповідей був розроблений для максимального забезпечення співробітників Gruma можливістю робити конфіденційні та анонімні доповіді, використовуючи ресурси компанії EthicsPoint.

Ми цінуємо вашу підтримку і співпрацю, що робить Gruma високоетичною компанією.

Дякуємо за вашу допомогу!


НАШ КОДЕКС ПОВЕДІНКИ

Gruma та її дочірні компанії націлені на забезпечення найбільш ефективного виробництва та продажу з найвищим рівнем обслуговування клієнтів, а також безпечного та продуктивного робочого середовища для наших співробітників.

У підсумку наш кодекс це є:

  • Чесність
  • Порядність
  • Лояльність
  • Довіра
  • Повага

GRUMA цінує Ваш внесок. Саме тому ми обрали компанію EthicsPoint, щоб забезпечити всіх нас анонімним і конфіденційним засобом для отримання ваших пропозицій, зауважень або доповідей про неналежну поведінку.

Будь ласка, витратьте трохи часу, щоб переглянути політику етики нашої компанії. Якщо ви виявите, що вам не зовсім зрозуміло питання неналежної поведінки, або у вас є запитання, будь ласка, висловите своє занепокоєння. Надана Вами інформація буде відправлена до EthicsPoint, зі збереженням цілковитої анонімності та конфіденційності, якщо ви того бажаєте.

  1. Для того, щоб залишити повідомлення на гарячій лінії наберіть 0-800-502-886
  2. Після завершення англомовного повідомлення оператора, наберіть 855-860-2190 та очікуйте з'єднання. Всі подальші повідомлення будуть відбуватися українською мовою.

Захист вашої анонімності цілком залежить від вас

Будь ласка, подбайте про те, щоб не повідомляти інформацію у такий спосіб, який може особисто ідентифікувати Вас.

EthicsPoint і її клієнтські компанії сприймають доповіді, зроблені через цей сайт, з усією серйозністю. Будь ласка, робіть вашу доповідь настільки точною та правдивою, наскільки це можливо. Не додавайте заздалегідь неправдиву або оманливу інформацію у вашу доповідь. Якщо це не вимагається за законом, наші клієнти залишають за собою право відповідно діяти, або не діяти у зв'язку з будь-якою наданою інформацією. Крім того, вони не зобов'язані розкривати будь-які свої дії, вжиті відповідно до будь-якої отриманої інформації.

EthicsPoint є насправді конфіденційним та анонімним рішенням для надання доповідей, і ми сповнені рішучості, щоб захищати вашу анонімність. У нас є запатентована система, яка використовує новітні технології шифрування для захисту доповідей, отриманих через нашу систему. Для забезпечення безпечного і анонімного майданчика, ми вимагаємо від наших клієнтів, та від будь-якої компанії, яка отримує доповіді EthicsPoint, підписати угоду про збереження доповідей конфіденційними. Ні компанія EthicsPoint, ні її клієнти не будуть робити будь-яких спроб виявити вашу особистість без вашої згоди, якщо це не не призначено судом.