Úvodní stránka Etický kodex Časté dotazy Zásada boje proti korupci Zásada zakazující odvetná opatření Ochrana osobních údajů

Dopis předsedy představenstva a generálního ředitele

Když se připojíte ke společnosti ManpowerGroup, víte, že jste součástí etické společnosti, která v našem jádru věří v to, že dělá dobře tím, že dělá dobro. Jsme jedinou společností v našem oboru, která je mediální organizací Fortune jmenována jako nejetičtější a nejobdivovanější společnost na světě. Tato uznání jsou závazkem vůči našim zaměstnancům a našim hodnotám.

Každý člověk hraje roli při udržování našeho etického kompasu pevně na místě, ochraně a propagaci značky a odkazu, který společnost ManpowerGroup vybudovala v průběhu desetiletí. To znamená činit správná rozhodnutí a dodržovat Kodex obchodního chování a etiky společnosti ManpowerGroup. Kodex se vztahuje na každého zaměstnance na všech úrovních, abychom zajistili, že dodržujeme nejvyšší možné standardy etických obchodních praktik.

Právě tento závazek všech našich zaměstnanců po celém světě nám umožňuje plnit náš cíl vytvářet smysluplná a udržitelná pracovní místa, urychlovat kariérní úspěch lidí, zvyšovat konkurenceschopnost organizací a budovat udržitelnější komunity.

Jonas Prising, předseda představenstva a generální ředitel

Zásada zakazující odvetná opatření : Pokud v dobré víře oznámíte obavu z etického problému, společnost ManpowerGroup proti vám nepodnikne žádné odvetné kroky.