Poznámka: K tomu byl použit strojový překlad. Omluvte prosím případné chyby v překladu v tomto dokumentu.

Carrier's Speak Up Program

Message from David Gitlin

Přečtěte si prosím Etický kodex a použijte jej jako referenční nástroj vždy, když budete čelit etickému dilematu.

A pokud něco uvidíte, něco řekněte. Ozvat se může být obtížné, ale je to životně důležité. Proto poskytujeme několik kanálů "Speak Up Channel", abychom to co nejvíce usnadnili. A dovolte mi, abych se vyjádřil jasně: pokud se ozvu, máte můj závazek, že nebudeme tolerovat odvetu.

potvrzujeme náš závazek vůči našim základním hodnotám, které slouží jako vodítko a připomínka, abychom vždy dělali správnou věc. To je Carrier Way.

David Gitlin

Chairman & CEO, Carrier

Náš závazek

Varování: Neuvádějte ve svém hlášení technické údaje, na které se mohou vztahovat pravidla regulace vývozu kterékoli země.

Tato webová stránka nabízí zaměstnancům a dalším osobám možnost důvěrně ohlásit podezření na porušení etických zásad nebo předpisů (s výjimkou těch, na která se vztahují ustanovení kolektivní smlouvy nebo která jsou omezena platnými zákony). Jakékoli neoprávněné použití je zakázáno.

Poznámka: Pokud chcete položit otázku nebo ohlásit problém týkající se účetnictví společnosti, interních účetních kontrol nebo auditů, zaškrtněte při odesílání dotazu příslušné políčko. Všechny tyto dotazy budou předány globálnímu oddělení dodržování předpisů společnosti Carrier.

Veškerá komunikace odeslaná prostřednictvím tohoto nástroje je důvěrná a je zpracovávána interně. Obdržíte důvěrnou odpověď. Doporučujeme sice, abyste uvedli své jméno a kontaktní údaje, protože to usnadní zpracování vaší záležitosti, pokud však chcete, můžete zůstat v anonymitě.

Informace zadané na tomto webu jsou chráněny v souladu se zásadami zabezpečení společnosti Carrier a přístup k nim dostanou pouze osoby, které je potřebují znát.

zaměstnanci, dodavatelé a partneři zaznamenají nebo mají podezření na něco, co je v rozporu s Etický kodex nebo naše zásady, doporučujeme jim, aby se ozvali a nahlásili to, i anonymně, pokud chtějí. Společnost Carrier se zavazuje poskytovat bezpečné prostředí pro podávání zpráv.

Podle francouzského práva je anonymní podávání zpráv omezeno na (a) účetní, finanční, bankovní a auditorské záležitosti; b) úplatkářství a korupce; c) otázky narušující hospodářskou soutěž; d) obtěžování a diskriminace; e) zdraví, hygiena a bezpečnost na pracovišti; f) ochrana životního prostředí; a g) vnitřní procesy a kontroly související s písmeny a), b), c), d), e) a f) výše. Další informace o programu ve Francii naleznete klikněte zde.

Neprovedení odvetných opatření: Společnost Carrier má nulovou toleranci k odvetným opatřením v jakékoli formě. Každý, kdo se zapojí do odvetného chování proti těm, kteří podají oznámení v dobré víře, bude podroben disciplinárnímu řízení, a to až do možného ukončení.

dotazy k programu Speak Up