Bemærk venligst: Maskinoversættelse blev brugt til dette. Undskyld venligst eventuelle oversættelsesfejl i dette dokument.

Carrier's Speak Up Program

Message from David Gitlin

Læs venligst Code of Ethics og brug det som et referenceværktøj, hver gang du står over for et etisk dilemma.

Og hvis du ser noget, så sig noget. Det kan være svært at sige fra, men det er meget vigtigt. Derfor tilbyder vi flere "Speak Up-kanaler" for at gøre det så nemt som muligt at gøre det. Og lad mig gøre det helt klart: Hvis De siger noget, har De mit tilsagn om, at vi ikke vil tolerere repressalier

bekræfter vores engagement i vores kerneværdier, der tjener som vejledning og påmindelse om altid at gøre det rigtige. Det er The Carrier Way.

David Gitlin

Chairman & CEO, Carrier

Vores forpligtelse

Advarsel: Undlad at inkludere tekniske oplysninger i din henvendelse, der kan være underlagt et lands eksportkontrolregler.

Dette websted stiller en mekanisme til rådighed, som medarbejdere og andre kan anvende til på fortrolig vis at indberette anliggender, der involverer påstået etisk eller compliance-relateret uredelighed (undtagen anliggender, der er underlagt bestemmelserne i en kollektiv overenskomstaftale eller anliggender, der begrænses af gældende lovgivning). Uautoriseret brug er forbudt.

Bemærk: Hvis du har spørgsmål om virksomhedsregnskaber, intern regnskabskontrol eller revisionsrelaterede anliggender, bedes du markere det relevante felt, når du indsender din forespørgsel. Alle sådanne henvendelser stiles til Carriers afdeling for Global Compliance.

Al kommunikation, der indsendes via dette værktøj, er fortrolig og behandles internt. Du vil modtage et fortroligt svar. Selvom vi opfordrer dig til at give os dit navn og dine kontaktoplysninger, da dette muliggør bedre behandling af din forespørgsel, kan du forblive anonym, hvis du ønsker det.

Oplysninger, der angives på dette websted, er beskyttet i henhold til Carriers sikkerhedspolitikker, og enkeltpersoner, der behandler forespørgsler, har kun adgang hertil i det omfang, det er nødvendigt.

Når medarbejdere, entreprenører og partnere observerer eller har mistanke om noget, der modsiger Code of Ethics eller vores politikker, opfordrer vi dem til at tale op og rapportere det, selv anonymt, hvis de foretrækker det. Carrier er forpligtet til at levere et sikkert rapporteringsmiljø.

seddel: I henhold til fransk lovgivning er anonym indberetning begrænset til a) regnskabs-, finans-, bank- og revisionsspørgsmål; b) sager om bestikkelse og korruption c) konkurrencebegrænsende spørgsmål d) chikane og forskelsbehandling e) sundhed, hygiejne og sikkerhed på arbejdspladsen f) miljøbeskyttelse og g) interne processer og kontroller i forbindelse med litra a), b), c), d), e) og f) ovenfor. For mere information om programmet i Frankrig, bedes du klik her.

Ikke-repressalier:Carrier har nultolerance over for repressalier i enhver form. Enhver, der engagerer sig i gengældelsesadfærd mod dem, der foretager en anmeldelse i god tro, vil blive udsat for disciplinære foranstaltninger indtil mulig opsigelse.

stillede spørgsmål om speak up-programmet