Megjegyzés: ehhez gépi fordítást használtunk. Elnézést kérünk a dokumentumban előforduló fordítási hibákért.

A Carrier Speak Up programja

David Gitlin üzenete

Kérjük, olvassa el a Etikai kódex című dokumentumot, és használja referenciaeszközként bármikor, amikor etikai dilemmával szembesül.

És ha látsz valamit, mondj valamit. A megszólalás nehéz lehet, de létfontosságú. Ezért biztosítunk több "Speak Up csatornát", hogy ezt a lehető legegyszerűbbé tegyük. És hadd fogalmazzak világosan: ha felemelik a szavukat, akkor elkötelezték magukat amellett, hogy nem fogjuk eltűrni a megtorlást.

megerősítjük elkötelezettségünket alapvető értékeink iránt, amelyek útmutatóként és emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy mindig a helyes dolgot tegyük. Ez "The Carrier Way".

David Gitlin

Chairman & CEO, Carrier

Vállalásunk

Figyelem: Ne adjon meg olyan műszaki adatokat a beadványában, amelyekre bármely ország exportellenőrzési szabályozása érvényes lehet.

Az ezen a webhelyen található mechanizmussal az alkalmazottak és mások bizalmasan jelenthetik az állítólagos etikai vagy megfelelőségi visszaéléseket (kivéve azokat, amelyekre a kollektív szerződés rendelkezései vonatkoznak, vagy azokat, amelyeket a vonatkozó jogszabályok korlátoznak). A mechanizmus jogosulatlan használata tilos.

Megjegyzés: Ha kérdéseket vagy aggályokat szeretne felvetni a vállalati könyveléssel, a belső könyvelés ellenőrzésével vagy az auditálással kapcsolatban, kérjük, hogy kérdésének benyújtásakor jelölje be a megfelelő négyzetet. Minden ilyen kérdést a Carrier Globális megfelelőségi irodájának továbbítunk.

Az ezzel az eszközzel elküldött összes kommunikáció bizalmas és a vállalaton belül lesz feldolgozva. Az Önnek küldött válasz is bizalmas. Arra biztatjuk, hogy adja meg a nevét és az elérhetőségi adatait, mivel ez megkönnyíti a probléma áttekintését, azonban dönthet úgy is, hogy névtelen marad.

Az ezen a webhelyen megadott információk védelmét a Carrier biztonsági szabályzata biztosítja, és a felülvizsgálók csak a szükséges mértékig férhetnek hozzá ezekhez az információkhoz.

Amikor az alkalmazottak, vállalkozók és partnerek olyasmit észlelnek vagy gyanítanak, ami ellentmond a Etikai kódexnek vagy irányelveinknek, arra biztatjuk őket, hogy szólaljanak fel és jelentsék be, akár névtelenül is, ha úgy tetszik. Cégünk elkötelezett a biztonságos jelentési környezet biztosítása mellett.

jegyzet: A francia jog szerint a névtelen jelentéstétel a) számviteli, pénzügyi, banki és könyvvizsgálati ügyekre korlátozódik; b) megvesztegetési és korrupciós ügyek; c) versenyellenes ügyek; d) zaklatás és megkülönböztetés; e) munkahelyi egészség, higiénia és biztonság; f) környezetvédelem; és g) a fenti a), b), c), d), e) és f) ponthoz kapcsolódó belső folyamatok és kontrollok. A franciaországi programmal kapcsolatos további információkért kérjük, kattintson ide.

Megtorlás tilalma: A Carrier zéró toleranciát tanúsít a megtorlás bármely formájával szemben. Bárki, aki megtorló magatartást tanúsít azokkal szemben, akik jóhiszeműen tesznek bejelentést, fegyelmi eljárás alá vonható, akár a felmondás lehetőségéig.

Up Program GYIK