Let op: hiervoor is machinevertaling gebruikt. Excuses voor eventuele vertaalfouten in dit document.

Carrier's Speak Up programma

Message from David Gitlin

Lees de Code of Ethics en gebruik het als referentie-instrument wanneer u voor een ethisch dilemma staat.

En als je iets ziet, zeg dan iets. Spreken kan moeilijk zijn, maar het is van vitaal belang. Daarom bieden we verschillende "Speak Up Channels" om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om dit te doen. En laat ik duidelijk zijn: als u zich uitspreekt, hebt u mijn toezegging dat we geen vergelding zullen tolereren.

herbevestigen onze toewijding aan onze kernwaarden die dienen als een gids en herinnering om altijd het juiste te doen. Dat is The Carrier Way.

David Gitlin

Chairman & CEO, Carrier

Onze belofte

Waarschuwing: voeg geen technische gegevens toe die kunnen worden gereguleerd door de exportcontroleregels van een land met uw indiening.

Deze website biedt een mechanisme waarmee werknemers en anderen vertrouwelijke zorgen kunnen melden met betrekking tot vermeend ethisch of nalatig wangedrag (behalve die welke onderworpen zijn aan de bepalingen van een collectieve arbeidsovereenkomst of die beperkt zijn door de toepasselijke wetgeving). Elk ongeoorloofd gebruik is verboden.

Opmerking: als u vragen hebt of zorgen kenbaar wilt maken over de bedrijfsboekhouding, interne boekhoudcontroles of auditkwesties, vink dan het juiste vakje aan bij het indienen van uw vraag. Al deze vragen worden doorverwezen naar het Global Compliance-kantoor van Carrier.

Alle communicatie die via deze tool wordt ingediend, is vertrouwelijk en wordt intern verwerkt; u krijgt een vertrouwelijke reactie. Hoewel we u aanmoedigen ons uw naam en contactgegevens te geven, aangezien we uw probleem beter kunnen beoordelen, kunt u desgewenst anoniem blijven.

Informatie die op deze website wordt ingevoerd, is beschermd volgens het beveiligingsbeleid van Carrier en beoordelaars hoeven niet meer te weten dan strikt noodzakelijk is.

Wanneer werknemers, aannemers en partners iets waarnemen of vermoeden dat in tegenspraak is met de Code of Ethics of ons beleid, moedigen we hen aan om zich uit te spreken en dit te melden, zelfs anoniem, als ze dat willen. Carrier zet zich in voor een veilige rapportageomgeving.

notitie: Volgens de Franse wet is anonieme rapportage beperkt tot (a) boekhoudkundige, financiƫle, bancaire en auditaangelegenheden; b) omkoping en corruptie; c) concurrentieverstorende aangelegenheden; d) intimidatie en discriminatie; e) gezondheid, hygiƫne en veiligheid op de werkplek; f) bescherming van het milieu; en g) interne processen en controles met betrekking tot de punten a), b), c), d), e) en f) hierboven. Ga voor meer informatie over het programma in Frankrijk klik hier .

Geen vergelding: De vervoerder tolereert geen enkele vorm van vergelding. Iedereen die zich schuldig maakt aan vergeldingsgedrag tegen degenen die te goeder trouw een melding doen, zal worden onderworpen aan disciplinaire maatregelen, tot mogelijk ontslag.

Veelgestelde vragen over speak-upprogramma's