Merk: Maskinoversettelse ble brukt til dette. Beklager eventuelle oversettelsesfeil i dette dokumentet.

Carrier's Speak Up Program

Medling fra David Gitlin

Vennligst les Code of Ethics og bruk den som et referanseverktøy når du står overfor et etisk dilemma.

Og hvis du ser noe, si noe. Å si ifra kan være vanskelig, men det er livsviktig. Derfor tilbyr vi flere "Speak Up Channels" for å gjøre det så enkelt som mulig å gjøre det. Og la meg være tydelig: Hvis du sier ifra, har du min forpliktelse om at vi ikke vil tolerere gjengjeldelse.

Vi bekrefter vår forpliktelse til våre kjerneverdier som fungerer som en veiledning og påminnelse om å alltid gjøre det rette. Det er The Carrier Way.

David Gitlin

Chairman & CEO, Carrier

Våre forpliktelser

Advarsel: Ikke inkluder tekniske data som kan være regulert av noen lands eksportkontrollbestemmelser, i innsendingen din.

Dette nettstedet stilles til rådighet som en mekanisme der ansatte og andre konfidensielt kan rapportere bekymringer som involverer påståtte brudd på etiske regler eller mislighold av samsvar (unntatt slike som er underlagt bestemmelsene i en kollektiv avtale eller som er begrenset av gjeldende lov). Uautorisert bruk er forbudt.

Merk: Hvis du ønsker å stille spørsmål eller har bekymringer angående selskapets regnskap, interne regnskapskontroll eller revisjonssaker, merker du av i riktig rute når du sender inn forespørselen din. Alle slike henvendelser henvises til Carriers Global Compliance-kontor.

All kommunikasjon som sendes inn via dette verktøyet, er konfidensiell og behandles internt. Du vil motta et konfidensielt svar. Selv om vi oppfordrer deg til å oppgi navn og kontaktinformasjon til oss fordi dette muliggjør bedre gjennomgang av problemet ditt, kan du være anonym hvis du velger det.

Informasjon som er angitt på dette nettstedet, er beskyttet i henhold til Carriers retningslinjer for sikkerhet, og informasjon til saksbehandlere er begrenset til det de har behov for å vite.

Når ansatte, entreprenører og partnere observerer eller mistenker noe som er i strid med Etiske retningslinjer eller retningslinjene våre, oppfordrer vi dem til å si ifra og rapportere det, selv anonymt, hvis de foretrekker det. Carrier er forpliktet til å tilby et trygt rapporteringsmiljø.

notat: I henhold til fransk lov er anonym rapportering begrenset til (a) regnskaps-, finans-, bank- og revisjonssaker; b) bestikkelser og korrupsjonssaker, c) konkurransebegrensende forhold, d) trakassering og diskriminering, e) helse, hygiene og sikkerhet på arbeidsplassen, f) vern av miljøet, og (g) interne prosesser og kontroller knyttet til (a), (b), (c), (d), (e) og (f) ovenfor. For mer informasjon om programmet i Frankrike, vennligst klikk her.

Ikke-gjengjeldelse: Selskapet har nulltoleranse for gjengjeldelse i noen form. Alle som engasjerer seg i gjengjeldelsesadferd mot de som rapporterer i god tro vil bli utsatt for disiplinærtiltak, opp til og med oppsigelse.

Vanlige spørsmål om Speak Up Program