OBSERVERA! Denna webbsida ligger på EthicsPoints säkra servrar och är inte en del av den webbplats eller det intranät som tillhör Gen Corporation.
Uppförandekod Alternativ för internationella telefontjänster Rapport om företagsansvar Vanliga frågor

Gör en anmälan eller Ställ en fråga Uppföljning av ärende eller fråga

OBS: Om du är kund hos Gen och vill göra en anmälan om vår produkt ber vi dig besöka: gendigital.com.

Nyckel till anmälan:
Lösenord:

Gör en anmälan eller ställ en fråga på telefon:

KLICKA HÄR för information om hur du från ditt land ringer för att göra en anmälan eller ställa en fråga.

Gen uppskattar dina synpunkter och uppmuntrar dig att rapportera ärenden gällande verksamheten. Vi tar alla anmälningar på allvar och förbjuder påföljder för en person som i god tro gör en anmälan.

Välkommen till Gens EthicsLine

"Det är viktigt att fatta det rätta beslutet. När vi agerar med integritet i enlighet med högsta standard avseende etiskt beteende i allt vad vi gör, bidrar vi till att göra Gen ledande inom den globala affärsmiljön samtidigt som vi skyddar Gens rykte. När vi står inför tuffa beslut i vårt dagliga arbete vägleder vår uppförandekod oss, så att vi fattar etiskt korrekta beslut som återspeglar våra värderingar och främjar ett förtroende."- Cameron Hoffman
Global Head of Compliance

Vanliga frågor

Vem kan göra en anmälan?

Vem som helst kan göra en anmälan om ett eventuellt felaktigt förfarande som involverar Gen, inklusive en anställd, en entreprenör, en leverantör eller en del av distributionskanalen inom Gen, eller en kund hos Gen.

Kan jag göra en anmälan anonymt?

I alla länder förutom de där anonyma anmälningar är förbjudna kan man lämna sin anmälan anonymt, antingen via webben eller via Gens EthicsLine, som drivs av EthicsPoint. Om du väljer att göra din anmälan anonymt kommer du att tilldelas en nyckel och bli ombedd att skapa ett lösenord. Du måste bevara dessa för att kunna återgå till en anmälan du tidigare skickat in. Genom att följa upp en anmälan kan du se dess status samt vid behov lämna extra information. Det ger även Gen möjlighet att ställa uppföljningsfrågor, samtidigt som din anonymitet skyddas.

Om du väljer att göra din anmälan anonymt ska du vara noga att inte lämna information som kan identifiera dig, som t.ex.:

» Din relation till andra personer inom företaget

» Din fysiska arbetsplats

Andra vanliga frågor