Observera: Maskinöversättning användes för detta. Ursäkta eventuella översättningsfel i detta dokument.

Carrier's Speak Up Program

Meddelande från David Gitlin

Läs Code of Ethics och använd den som referensverktyg varje gång du står inför ett etiskt dilemma.

Och om du ser något, säg något. Att säga ifrån kan vara svårt, men det är oerhört viktigt. Därför tillhandahåller vi flera "Speak Up-kanaler" för att göra det så enkelt som möjligt att göra det. Och låt mig vara tydlig: om ni säger ifrån har ni mitt åtagande att vi inte kommer att tolerera vedergällning.

Vi bekräftar vårt engagemang för våra kärnvärden som fungerar som en guide och påminnelse om att alltid göra rätt. Det är The Carrier Way.

David Gitlin

Chairman & CEO, Carrier

Vårt engagemang

Varning: Inkludera inte några tekniska data, som kan vara reglerade av något lands exportkontrollföreskrifter, med det du skickar in.

Den här webbplatsen tillhandahåller en mekanism genom vilken anställda och andra på ett konfidentiellt sätt kan rapportera farhågor som rör påstådda etiska fel eller överensstämmelsefel (utom de som omfattas av bestämmelserna i ett kollektivavtal eller de som är begränsade av tillämplig lag). All obehörig användning är förbjuden.

Obs! Om du vill ställa frågor eller har funderingar kring företagets redovisning, interna redovisningskontroller eller granskningsärenden, markera lämplig ruta när du skickar in din förfrågan. Alla sådana förfrågningar hänvisas till Carrier's Global Compliance-kontor.

All kommunikation som skickas via detta verktyg är konfidentiell och behandlas internt. Du får ett konfidentiellt svar. Även om vi uppmuntrar dig att ge oss ditt namn och din kontaktinformation, eftersom det underlättar en bättre granskning av ditt problem, kan du vara anonym om du väljer.

Information som anges på denna webbplats skyddas enligt Carriers säkerhetspolicy och granskare är begränsade på grundval av behov.

När anställda, entreprenörer och partners observerar eller misstänker något som strider mot Code of Ethics eller våra policyer, uppmuntrar vi dem att säga ifrån och rapportera det, även anonymt, om de föredrar det. Carrier har åtagit sig att tillhandahålla en säker rapporteringsmiljö.

not: Enligt fransk lag är anonym rapportering begränsad till (a) redovisnings-, finans-, bank- och revisionsfrågor; b) Frågor som rör mutor och korruption. c) Konkurrensbegränsande frågor. d) Trakasserier och diskriminering. e) Hälsa, hygien och säkerhet på arbetsplatsen. f) Miljöskydd. och (g) interna processer och kontroller relaterade till (a), (b), (c), (d), (e) och (f) ovan. För mer information om programmet i Frankrike, vänligen klicka här.

Icke-vedergällning: Carrier har nolltolerans mot repressalier i alla former. Den som ägnar sig åt vedergällningsbeteende mot dem som gör en anmälan i god tro kommer att bli föremål för disciplinära åtgärder, fram till eventuell uppsägning.

Vanliga frågor om Speak Up-programmet