УВАГА! Ця сторінка розміщується на захищених серверах EthicsPoint, та не є частиною веб-сайту Toyota Industries Group чи інтранету.

Гаряча лінія по Кодексу етичної поведінки була створена, щоб приймати дзвінки стосовно стурбованості та проблемних питань, пов'язаних з діяльністю Toyota Industries в Європі та Північній Америці. Питання або проблеми, пов'язані з іншою діяльністю Toyota Industries, повинні направлятися до відповідного TICO (Toyota Industries Corporation) працівника.

Наші зобов’язання

Як співробітники компанії у составі Toyota Industries Corporation Group, ми завжди повинні поводитися чесно і дотримуватися - та забезпечувати те, щоб наша компанія дотримувалася - усіх чинних законів та правил.

З урахуванням цього зобов'язання, Управління спільно з Toyota Industries Corporation розробило Кодекс етичної поведінки для того, щоб чітко окреслити і визначити тип етичної поведінки, який вимагається від кожного співробітника.

Ми прагнемо до середовища, де відкрита, чесна комунікація є очікуванням, а не винятком. Ми запевняємо осіб, що вони можуть і повинні повідомляти про фактичні або імовірні порушення, маючи впевненість у тому, що за це не буде відплати або помсти будь-якого роду.

У ситуаціях, коли ви для впевненості волієте розмістити анонімну доповідь, рекомендується використовувати цю гарячу лінію, організовану стороннім постачальником, EthicsPoint. Подібно до системи Andon у якості головних елементів методу контролю якості Дзидока, як частини Toyota Production System, гаряча лінія дає можливість, і, крім того, уповноважує звертатися за допомогою, коли порушення знайдено.

Гаряча лінія кодексу етичної поведінки є необов'язковою для використання і доповідь може бути зроблена анонімно, хоча переважно, щоб вас було можливо ідентифікувати, щоб ми були в змозі краще захистити людину від помсти та розслідувати справу.

Сигнал о прийомі повідомлення буде зафіксовано так, щоб його можливо було вивчити як частину безперервного-поліпшення нашої Системи Відповідності.

Вам пропонується надсилати доповіді, які стосуються порушень, зазначених у Кодексі Поведінки, а також з проханнями про керівні вказівки, що стосуються правил та процедур, або для надання позитивних пропозицій та історій.

Надану Вами інформацію EthicsPoint надсилатиме до нас, зберігаючи анонімність та конфіденційність, якщо ви того бажаєте. Ми гарантуємо вам те, що вас почують.

Дивиться Найпопулярніші питання до EthicsPoint для додаткової інформації.

EthicsPoint НЕ є службою 911 або службою невідкладної допомоги:
Не використовуйте цей сайт для повідомлень про події, що становлять безпосередню загрозу життю або власності. Доповіді, подані через цей сервіс, можуть не отримати моментальної відповіді. Якщо вам потрібна допомога в екстрених ситуаціях, звертайтеся до відповідних місцевих служб.

Щоб зробити доповідь

Щоб подати доповідь ви можете використати будь-який метод нижче:

  • Онлайн: Клацніть по посиланню "Подати доповідь онлайн" вище.
  • Телефоном: Клацніть по посиланню "Подати доповідь телефоном" вище.

Після того, як ви подали доповідь, вам буде надано унікальний код, що називається «ключем доповіді». Запишіть свій ключ доповіді та пароль і зберігайте їх у надійному місці. Після 10-12 робочих днів, використовуйте ключ доповіді та пароль, щоб подивитись, чи є на вашу доповідь зворотній зв'язок або питання.