A forróvonalról

Annak ellenére, hogy a működési országainkban a törvények és rendeletek eltérőek, minden Flex alkalmazottnak és kapcsolódó félnek tiszteletben kell tartania az üzleti magatartás és etika bizonyos alapvető elveit. Ezek az alapelveket az Üzleti magatartási és etikai kódex tartalmazza. A kódexnek való megfelelés kötelező és elvárt.

Azonban minden alkalmazott feladata is jelenteni a kódex esetleges megsértéseit. A Flex arra törekszik, hogy biztonságos és megbízható módot biztosítson az alkalmazottaknak az információk jelentésére.

A jelentések kezelésére az EthicsPoint független és érdeksemleges vállalatot vesszük igénybe. Az információkat névtelenül és bizalmas úton jelentheti be. A szolgáltatás több nyelven is rendelkezésre áll, és a jelentéseket telefonon vagy weboldalon keresztül lehet megtenni.

A Flex teljesen egyértelműen szabályozza a kódex megsértését jóhiszeműen bejelentők megtorlástól való védelmét. A vállalat vezetése, az igazgatótanács és a könyvvizsgáló bizottság nagyra értékeli az Ön közreműködését és véleményét.