ATENŢIE! Această pagină web este găzduită pe servere securizate ale EthicsPoint şi nu face parte din site-ul web sau intranetul The Timken Company.
Standarde de etică în afaceri Notificare privind confidențialitatea datelor personale Poster al Liniei de asistenţă telefonică

Mai puternici. Dedicaţie.

Angajamentul companiei noastre faţă de etică şi conformitate se reflectă prin valoarea noastră fundamentală de etică şi integritate şi în codul nostru de conduită, Standardele de etică în afaceri. Standardele şi politicile noastre scrise conţin linii directoare pentru desfăşurarea activităţii în conformitate cu codul nostru de conduită.

Ne-am luat angajamentul de a menţine un mediu în care comunicarea deschisă şi sinceră să reprezinte o aşteptare normală, nu excepţia. Dorim să vă simţiţi confortabil atunci când vă adresaţi superiorului dumneavoastră sau conducerii cu întrebări şi motive de îngrijorare, inclusiv în cazurile în care consideraţi că este posibil să se fi produs încălcări ale standardelor sau politicilor.

În unele situaţii, aţi putea prefera să utilizaţi Linia de asistenţă Timken, găzduită de un furnizor terţ, NAVEX. Puteţi să trimiteţi rapoarte referitoare la încălcări ale standardelor şi politicilor noastre scrise, precum şi să solicitaţi îndrumare cu privire la probleme de conformitate sau de etică.

Informaţiile pe care le puneţi la dispoziţia NAVEX prin intermediul sistemului EthicsPoint ne vor fi trimise într-un format care vă protejează confidenţialitate. În majoritatea ţărilor, aţi putea, de asemenea, alege să vă păstraţi anonimatul. Luăm în serios toate rapoartele privind problemele de conformitate şi de etică şi vom examina fiecare raport şi vom urmări evoluţia când sunt indicate acţiuni suplimentare.

Consultaţi Întrebările frecvente EthicsPoint pentru mai multe informaţii.