Så här rapporterar du

När din rapport lämnats in får du en unik kod som kallas för en ”rapportnyckel”. Skriv ned din rapportnyckel och ditt lösenord och förvara dem på en säker plats. Efter 5–6 arbetsdagar använder du din rapportnyckel och ditt lösenord för att se om din rapport genererat någon återkoppling eller några frågor.

Vårt åtagande

Danaher är ett företag med bestämda värderingar om ansvar och integritet. Vår Uppförandekod innefattar allmänna riktlinjer för hur affärsverksamhet ska bedrivas i enlighet med högsta tänkbara etiska standarder.

Danaher är fast beslutna om att upprätthålla en verksamhetsmiljö där öppen, rak och ärlig kommunikation är regel, inte undantag. Vi vill att du ska känna dig bekväm med att tala med din chef eller ledningen om du tror att någon har brutit mot principer eller riktlinjer.

När du föredrar att rapportera anonymt och konfidentiellt uppmanar vi dig att använda detta journummer, som drivs av ett fristående journummerföretag, EthicsPoint. Vi uppmuntrar dig att lämna in rapporter som har att göra med sådana överträdelser som beskrivs i vår Uppförandekod. Du kan även be om råd angående principer och förfaranden, lämna in förslag eller berätta om något positivt. Danaher förbjuder repressalier mot medarbetare som tar upp problem eller som deltar i utredningar.

Informationen som du uppger kommer att skickas till oss från EthicsPoint helt konfidentiellt och anonymt om du väljer det alternativet. Vi garanterar att dina kommentarer kommer att höras.

Se EthicsPoints Vanliga frågor för ytterligare information.