Rapor Hazırlama

Raporunuzu tamamladıktan sonra, size "rapor anahtarı" olarak adlandırılan ve başkasında bulunmayan bir kod atanacaktır. Rapor anahtarı ve şifrenizi yazarak emniyetli bir yere saklayın. 5-6 iş günü geçtikten sonra rapor anahtarınızı ve şifrenizi kullanarak geribildirim veya sorular için raporunuzu kontrol edin.

Taahhüdümüz

Danaher, güçlü sorumluluk ve dürüstlük değerlerine sahip bir kuruluştur. Davranış Kurallarımız, en yüksek ahlak kuralları ile iş yapılmasına yönelik genel talimatları içermektedir.

Danaher> açık, dürüst iletişimlerin istisna değil, beklenti olduğu bir ortam yaratmaya kendini adamıştır. Şirket politikası veya standartlarının ihlal edildiğini düşündüğünüzde, süpervizörünüz veya yönetiminizle iletişime geçmek konusunda kendinizi rahat hissetmenizi istiyoruz.

Gizli anonim bir rapor bildirimi yapmak istediğiniz durumlarda, üçüncü parti bir sağlayıcı olan EthicsPoint’in temin ettiği bu hattı güvenle kullanabilirsiniz. Davranış Kurallarımızda belirtilen ihlallerle ilgili raporlar sunmanın yanı sıra politikalar ve prosedürle ilgili rehberlik istemeniz ve olumlu öneriler ve hikayeler sunmanız teşvik edilmektedir. Danaher, endişelerini dile getiren veya bu konuların incelenmesine katkı sağlayan Çalışanlara karşı misilleme yapılmasını yasaklar.

Eğer seçmek durumunda kalırsanız, verdiğiniz bilgiler tamamen gizli ve anonim bazda EthicsPoint tarafından bize gönderilir. Yorumlarınızın dinleneceğine dair size garanti veriyoruz.

Daha fazla bilgi için EthicsPoint SSS kısmına bakın.