Про гарячу лінію

Оскільки закони та нормативно-правові норми різняться у країнах, де ми працюємо, всі співробітники Flex та пов'язані особи повинні мати певні спільні основні принципи ведення комерційної діяльності та етики. Ці принципи зазначаються у нашому Кодексі ділової поведінки й етики. Слід обов'язково дотримуватися вимог нашого Кодексу. Від вас очікується саме така поведінка.

Втім, всі працівники також відповідають за повідомлення про будь-які потенційні порушення даного Кодексу. Компанія Flex намагається забезпечити працівників безпечним та надійним способом інформування про події.

Ми користуємося послугами незалежної та об'єктивної компанії, EthicsPoint, для обробки всіх повідомлень. Повідомляти інформацію можна анонімно та конфіденційно. Ця послуга доступна різними мовами, повідомляти можна по телефону чи через веб-сайт.

Компанія Flex дотримується дуже чіткої політики недопущення помсти та захисту всіх, хто добросовісно повідомив про порушення цього Кодексу. Керівництво компанії, Рада Директорів та Комітет цінує ваш вклад та коментарі.