ЛІНІЯ З ПИТАНЬ КОРПОРАТИВНОЇ ЕТИКИ

Повідомлення про порушення

Відданість компанії McDonald’s дотриманню етичних норм у своїй діяльності згідно з буквою та духом закону відображена у наших Нормах ділової поведінки. Ми завжди уважні до ваших проблем.

Якщо ви стали свідком можливого порушення Норм ділової поведінки McDonald’s, політики компанії, законів чи нормативних вимог, важливо якнайшвидше повідомити про свої підозри.

Норми ділової поведінки є посібником для прийняття нами правильних рішень та етичного ведення бізнесу. Окрім Норм у компанії McDonald’s передбачено широкий спектр варіантів для повідомлення про порушення, які дозволяють поставити запитання та отримати допомогу щодо норм ділової поведінки.

Репресалії та конфіденційність

Як працівник компанії McDonald’s ви захищені від репресалій. У компанії McDonald’s суворо заборонені будь-які форми помсти працівнику, який добросовісно повідомив про можливе правопорушення.

У компанії McDonald’s усі запити ретельно обробляються із застосуванням усіх доступних передбачених законодавством засобів та збереженням конфіденційності усіх осіб, які склали звіт про можливі правопорушення або надали інформацію у процесі розслідування. Наполегливо просимо ідентифікувати себе, оскільки це допомагає при розгляді справи та під час розслідування. Крім того, у передбачених законом випадках надіслати повідомлення про порушення можна анонімно.

Надсилаючи повідомлення телефоном чи онлайн, ви можете завжди перевірити статус свого повідомлення або надати додаткову інформацію. Для телефонних та онлайн доповідей використовуйте унікальний номер, присвоєний під час першого дзвінка.