Signaallijn

Het juiste doen, elke dag, gaat veel verder dan het naleven van wetten en ethische regels. Het gaat erom dat we een cultuur van integriteit creëren die de basis vormt voor onze gezamenlijk inzet. En dus de basis voor datgene waar wij voor staan en voor ons succes.
Melden
onregelmatigheid
Status
volgen
Veelgestelde
vragen
Voor medewerkers in de VS: ethics@aholddelhaizeusa.com
Voor medewerkers in Europa en Indonesië: ethics@aholddelhaize.com
Vraag het aan
Compliance Team
een vraag

Welkom bij de Signaallijn

We doen er alles aan om onze activiteiten op een ethisch verantwoorde manier uit te voeren en relaties met medewerkers, klanten, aandeelhouders, verkopers en gemeenschappen te erkennen en te beschermen. Integriteit is de basis voor onze inzet voor “het juiste doen, elke dag”. De medewerkers van alle Ahold Delhaize-bedrijven dienen gemeenschappelijke waarden en normen te hanteren om deze belofte te ondersteunen en omgevingen te bevorderen die erkennen dat integriteit de basis is van wie we zijn en hoe we zaken doen.

Je kan onze gratis Signaallijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bellen of je kan deze webportal gebruiken om een bezorgdheid of ontregelmatigheid te melden.

Bij het melden van een inbreuk word je aangemoedigd om jezelf bekend te maken. Je kan er echter voor kiezen om anoniem te blijven. Alle meldingen van inbreuken op Onze Ethische code worden grondig onderzocht.

Ongeacht welke meldoptie je kiest, het is vooral belangrijk om vrijuit te spreken en je bezorgdheden te uiten zodat de situatie snel kan worden geïdentificeerd en op een gepaste manier kan worden aangepakt.

Lees de Ethische code